Foglalás
Bezár

Gasztronómia

Szállodánk sokszínűsége nem csak az épületeink egyedi stílusában, hanem a gasztronómiai lehetőségek széles tárházában is megjelenik. Az elegáns Kastély Étterem mellett szállodánk rendelkezik egy Bálteremmel is, amely számos rendezvény helyszínéül szolgál, illetve nyáron a Fedett Koktélterasz is várja vendégeinket.

Kastély Étterem:



A Kastély földszintjén helyet kapott étterem igazán impozáns környezetet biztosít a finom ételekre vágyó vendégeknek. A magas színvonalú, igényesberendezésű, légkondicionált étterem kedves, ugyanakkor mégsem tolakodó személyzete igyekszik a vendégek minden kérését és kívánságát teljesíteni. Sokszínű ételkínálatunknak köszönhetően a hagyományos magyaros ízek mellett a nemzetközi konyha különlegességei egyaránt megtalálhatóak azétlapon.

A belső teret kiegészítve, a nyári időszakban nyitott terasz várja a vendégeket, ahol az ősfás környezetben, kellemes meghittségben és pompás környezetben fogyaszthatják el a feltálalt ételeket.

Bálterem:



A Liliom szárny földszintjén elhelyezkedő, étteremként, rendezvényhelyszínként, és lakodalmi helyszínként is szolgáló Bálterem akár 100 fő egyidejű befogadására is alkalmas. Beépített projektorral, interaktív táblával, minden szükséges technikai felszereltséggel és hatalmas, nyitott fedelű terasszal fogadja a konferenciára, csapatépítésre családi programra vagy esküvőre érkezőket. Teraszáról csodálatos kilátás nyílik a Kastélyt körül ölelő szőlődombokra, a közeli halastavakra és Simontornya festői kisvárosára.

Fedett Koktélterasz:



A nyár során nyitva tart a Wellness részlegünk közvetlen közelében elhelyezkedő Fedett Koktélterasz is, ahol a vendégek egy hűsítő itallal a kezükben élvezhetik nálunk töltött pihenésüket. A terasz egy-egy ital elfogyasztására, valamint hosszabb idejű tartózkodásra is kiválóan alkalmas, lehetővé téve ezzel különféle társasági programok megvalósulását.

Ízelítő étlapunk kínálatából:



Igazi ételkülönlegességekre vágyik? Éttermünkben a tradicionális magyar és nemzetközi ételek mellett megízlelhetik a vietnámi konyha remekeit is.

Ízletes ételeinket friss zöldségekből, gyümölcsökből, szárnyasokból, bárány- és marhahúsból, vadhúsból valamint halakból készítjük. Vegetáriánus és vegán étrendet követő vendégeink is megtalálják a számukra megfelelő fogásokat. Az étlap kialakításánál a gyermekekre is gondoltunk, számos fogást ajánlunk számukra.

Íme a specialitásunk:



„Nem” – Indokína varázsa: Igazi vietnámi recept alapján készült fogás, melynek alapanyagai között darált sertéshús, üvegtészta és fafül gomba szerepel. A hozzávalókat rizstészta papírba tekerjük, forró olajban ropogósra sütjük, majd friss uborkasalátával és édes chili szósszal tálaljuk Kiválóan harmonizál egy Dúzsi Kékfrankos Rozé borral.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!