H-7081 Simontornya
Malom út 33.
Tel.: +36/74 - 486-560
Fax.: +36/74 - 486-233
Mobil: +36/30 - 742-30-91
Email: info@friedhotel.hu

Kastélyszállónk wellness belépői lehetőséget biztosítanak, hogy anélkül is igénybe vegye wellness szolgáltatásainkat, hogy megszállna kastélyszállodánkban:

Szállodánk wellness belépői

3 órás wellness belépő: 1 980 Ft / fő

1 napos wellness belépő: 3 980 Ft / fő

  

masszazs1

             

Feltöltődésre vágyik?

Nem tudja mivel ajándékozza meg szeretteit?

Szállodánk wellness utalványa

9 980 Ft / utalvány

  A wellness utalványban foglalt szolgáltatások:

  • A Wellness-Fitness Központ szolgáltatásainak korlátlan használata nyitvatartási időben (8-20): egész évben üzemelő fedett, fűtött úszómedence, melegvizes hidromasszázs pezsgőfürdő medence, finn szauna, infra szauna, aroma szauna, élményzuhany, gőzkamra, aroma tepidárium, légkondicionált fitness terem, nyáron kültéri medence, strandröplabda pálya, kültéri hidromasszázs medence és napozó terasz.
  • Egy alkalommal relaxáló szépségkezelés tengeri sóval, aromafelhőben a gőzkamrában.
  • Egy alkalommal 30 perces választható masszázs (frissítő svédmasszázs, pihentető illatvarázs masszázs, aromaterápiás masszázs, szépítő arcmasszázs vagy fájdaloműző hátmasszázs).
  • 3 fogásos menüsoros ebéd a szálloda éttermében.

 

Fontos tudnivalók:

Az utalvány egy fő részére érvényes.

Az utalvány a kiállítástól számítva 6 hónapig használható fel, összesen egy alkalommal, a szállodával előre egyeztetett időpontban.

Az utalványból készpénzt nem áll módunkban visszaadni.

MIÉRT A FRIED KASTÉLYSZÁLLÓ **** ÉS ÉTTEREM?

Igazi gyöngyszem várja Önt Simontornyán, a Balaton környékén egy csendes Tolna megyei kisvárosban! A Fried Kastélyszálló **** és Étterem számos nívós díjat tudhatott magáénak az elmúlt évek során, voltunk többek között az Év Hotelje, az Év Legszebb Szállodája, bekerültünk Magyarország legkedveltebb szálláshelyei közé és megszereztük a Magyar Turizmus Minőség Díjat 2014-ben; valamint számos magas rangú diplomata, miniszter és közismert személyiség is megfordult mára kastély falai közt.

Az álomszép, több hektáros francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak. "Az otthonból a családba” – röviden, ám ars poeticánkhoz híven így jellemezhetnénk azokat a meghitt napokat, amelyeket Vendégeink szállodánkban eltölthetnek.

Olvass tovább...

kastélyszálloda logovadász logoquality webÉv Kastélyszállója

Fried Kastélyszálló **** és Étterem

Copyright Fried Kastélyszálló. Minden jog fenntartva. Honlapkészítés

 Wellness, Szállás, Kastélyszálló, Rendezvényhelyszín