H-7081 Simontornya
Malom út 33.
Tel.: +36/74 - 486-560
Fax.: +36/74 - 486-233
Mobil: +36/30 - 742-30-91
Email: info@friedhotel.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Hozzászólások  

#305 HalásztelekSomogyiné Haupt Irén 2017-06-19 17:11
Második alkalommal töltöttünk el 3 napot . Ismételten sem csalódtunk a személyzetben ( kiszolgálás , hangulat , segítőkészség ) . Wellness részleg tökéletes , a park csodálatos , étterem ízletes , bőséges ! Következő pihenésünket is itt töltjük . Köszönünk mindent .
Jelentés a moderátornak
#304 VÁ: VéleményKaptur Orsolya 2017-05-28 11:37
Párommal két éjszakát töltöttünk a szállodában. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Az ételek nagyon finomak voltak, személyzet segítőkész, és a szoba valamint az egész szálloda is nagyon tiszta. Park rész nagyon szép, valamint a a szállodához tartozó birtokrész is hatalmas, hangulatos sétákhoz ideális
Jelentés a moderátornak
#303 LajosmizseSebestyénné K. Nikolett 2017-05-11 06:51
3 napot töltöttünk el gyermekeinkkel a hotelben. :-) A szobák szépek, tiszták, rendezettek voltak. A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt. A gyerekeknek nagyon tetszett az állatsimogató, és persze a wellness részleg :-) (hisz gyerekek :-) :lol: ) Az ételek, amiket kaptunk nagyon finomak és ízletesek voltak. Maga a Kastély része igényes, lenyűgöző. Szépek a szobák, a különböző fafaragások.
Ha tehetjük, akkor még visszafogunk látogatni erre a helyre.
Köszönünk szépen mindent. :-)
Jelentés a moderátornak
#302 VÁ: VéleményVízhányó Lászlóné 2017-05-06 11:21
Egy hosszú hétvégét töltöttünk el a kastélyban. A házassági évfordulónkat ünnepeltük meg ott. A személyzet nagyon kedves figyelmes volt az ember szinte családias hangulatban érezhette magát. Az ételek nagyon finomak voltak a választék bőséges. A szoba csodálatos volt vissza repíti az embert a múltba. Köszönjük hogy ott lehettünk. :-| v
Jelentés a moderátornak
#301 -Gyuris Mihály 2017-05-02 08:01
Négy napot töltöttünk a szállodában. Profi vendéglátásban részesültünk. Köszönjük, és további sikereket kívánunk!
Tisztelettel: Gyuris Mihály
Jelentés a moderátornak
#300 VÁ: VéleményDoktor Gábor 2017-05-01 17:10
Kellemes két éjszakát töltöttünk el a családommal. A személyzetre nem lehet panasz! Segítőkészek és kedvesek voltak. Az ételek szintén finomak, a reggeli választéka pazar, a vacsora ízletes volt. Nem jeleztük előre, hogy szükség lenne gluténmentes ételre is, de probléma nélkül megoldották számunkra! A szoba tiszta volt, mivel gyerekkel voltunk még arra is figyeltek, hogy ne okozzon gondot a többi vendégnek a hangoskodás. Félreeső szobát kaptunk, mégis mindenhez közel.
Jelentés a moderátornak
#299 2451 Ercsi, Rákóczi út 6.Ujváriné Hatvanyi Ágnes 2017-04-20 11:20
Ma jöttünk haza. Két csodálatos éjszakát töltöttünk a hotelben. Mi a kastélyban voltunk, gyönyörűek voltak a szobák, a különböző fafaragások. A személyzet teljes odaadással szolgált ki bennünket. Az ételek finomak és választékosak voltak. Remélem, hogy vissza tudunk menni. :)
Jelentés a moderátornak
#298 PaksKovácshegyi Olga 2017-04-20 07:47
Egyszerűen lenyűgöző! A lakosztályban eltöltött idő leírhatatlan érzést keltett bennünk!A személyzet maximálisan a vendégekért van!A pálinka,-bor kóstolás Viktornak köszönhetően, nagyon jó hangulatot
keltett... :) A reggeli,vacsora egyaránt bőséges,választékos és finom!A tisztaság is megérdemli a maximális pontértéket!Köszönjük az összes személyzet munkáját! :)
Jelentés a moderátornak
#297 TiszavasváriDohosné Tóth Andrea 2017-04-19 16:28
Pihenni és házassági évfordulót ünnepelni mentünk a kastélyba.Tökéletes volt! :-) Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve.A személyzet kedvessége ,figyelmessége teljesen lenyűgözött minket a többi ( a kastély eleganciája,az ételek finomsága ,a wellness részleg.....) már csak ráadás volt.Köszönjük! Nagyon jól éreztük magunkat! :D
Jelentés a moderátornak
#296 VÁ: VéleménySzabó Alíz 2017-04-14 07:25
Fried Kastély csapata!
Csupán 1 éjszakát töltöttem el a párommal önöknél,de teljesen lenyűgözött minket a Kastély,a környezet,a kilátás,a nyugalom!
Még soha nem jártunk arrafelé,mi Győr-Moson-Sopron megyéből érkeztünk.Bátran állíthatom,hogy 10/10-et adnék,ha pontoznom kellene önöket :-) Ajánlani fogom a környezetemben lévő embereknek!!!!
Köszönünk mindent!
További szép napot :-)
Jelentés a moderátornak
#295 VÁ: VéleményStanczel Éva 2017-04-03 07:03
Tökéletes hétvégét töltöttünk a szállodában. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Az étterem tiszta, elegáns, az ételek nagyon finomak és nagy a választék. Mindeninek csak ajánlani tudjuk! :P 8)
Jelentés a moderátornak
#294 HalásztelekSomogyiné Haupt Irén 2017-03-28 17:59
A személyzet nagyon kedves,udvarias. Reggeli és a vacsora bőséges és nagyon finom.Wellness részleg tiszta,jól használható.Az étterem igényes,elegáns.Szoba kényelmes,tiszta.A park csendes és romantikus. Minden tökéletesre sikerült,ajánlani tudom mindenkinek!
Jelentés a moderátornak
MIÉRT A FRIED KASTÉLYSZÁLLÓ **** ÉS ÉTTEREM?

Igazi gyöngyszem várja Önt Simontornyán, a Balaton környékén egy csendes Tolna megyei kisvárosban! A Fried Kastélyszálló **** és Étterem számos nívós díjat tudhatott magáénak az elmúlt évek során, voltunk többek között az Év Hotelje, az Év Legszebb Szállodája, bekerültünk Magyarország legkedveltebb szálláshelyei közé és megszereztük a Magyar Turizmus Minőség Díjat 2014-ben; valamint számos magas rangú diplomata, miniszter és közismert személyiség is megfordult mára kastély falai közt.

Az álomszép, több hektáros francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak. "Az otthonból a családba” – röviden, ám ars poeticánkhoz híven így jellemezhetnénk azokat a meghitt napokat, amelyeket Vendégeink szállodánkban eltölthetnek.

Olvass tovább...

Fried Kastélyszálló **** és Étterem

Copyright 2017 Fried Kastélyszálló. Minden jog fenntartva. Honlapkészítés

 Wellness, Szállás, Kastélyszálló, Rendezvényhelyszín