H-7081 Simontornya
Malom út 33.
Tel.: +36/74 - 486-560
Fax.: +36/74 - 486-233
Mobil: +36/30 - 742-30-91
Email: info@friedhotel.hu

vadaszatfejlec

KEDVES VADÁSZOK!

Fried Kastélyszálló **** és Étterem 2009 elejétől szolgáltatásait a vadászatszervezéssel is bővítette. A Dunántúli dombság lábánál fekvő Kastély elhelyezkedéséből adódóan erre kiváló lehetőségek nyílnak: nagy kiterjedésű erdők, erdőgazdaságok találhatók 60 km-es körzetünkben, melyek kiváló alkalmat teremtenek mind nagyvadak, mind apróvadak elejtésére.

SimontornyaterkepenSimontornyaterkepen4

A vadászatnak hódolók különösen otthon érezhetik magukat a Fried Kastély Szálloda**** és Étteremben. Annál is inkább, mert az építtető Fried Imre maga is szenvedélyes vadász volt, amihez a Simontornya környéki erdők kifejezetten ideálisnak bizonyultak. Csak a "szomszédba" kell menni a Gyulaji és Gemenci erdőket kedvelőknek is, ahol a kisebb vadszárnyasoktól a nagyvadakig, gazdag vadállomány csalogatja a vadászatnak hódolókat. Az Örspusztai tórendszer ideális hely ahorgászatot kedvelő vendégek részére.

Kastélyszállónk nagy tisztelője a vadászatnak, ezért a Kastély mellett található szőlődombon felépítettük a 4 csillagos Vadászházat, mely 5 szobájával alkalmas mind egyéni vadász vendégek, mind kisebb-nagyobb vadászcsoportok fogadására. Mindemellett a vadászoknak lehetőségük van a Vadászházba kutyájukat is magukkal hozni. Szintén az épületben található a kézzel faragott bútorokkal berendezett Trófea terem, mely kiváló lehetőséget nyújt egy üveg bor melletti eszmecserére, vadételes vacsorákra, születésnapok megtartására, családi ünnepekre. Hozza el magával akár a párját is, akit Wellness - Fitness Központunk kényeztető szolgáltatásokkal vár amíg Ön a vadászat örömeinek hódol!

vadaszhaz 1 vadaszat
Vadaszhaz 41 szoba1

 Vadászati lehetőségek:

kombinált vadászat
vadászat egyedül vagy csoportban
vadászat és halászat

vadaszat

Szállodánk környékén az alábbiak elejtése lehetséges (a teljesség igénye nélkül):

NAGYVADAK: APRÓVADAK
Őzbak
Gímszarvas
Dámszarvas
Muflon
Vaddisznó
Fácán, Fogoly
Vadkacsa, Félvadkacsa
Vadliba, Szárcsa, Balkáni gerle
Nyúl, Róka

 

 

VadaszokTelikastelylovashintoval       

 Szolgáltatások:

  • Szállás
  • Ellátás
  • Vadász-jegyek
  • Biztosítás
  • Trófeák szállítása
  • Transzfer a vadászat helyszínére
  • Kísérő a vadászathoz
  • Egyéni és csoportos oktatás

 

 Kérje árajánlatunkat az alábbi elérhetőségen:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

MIÉRT A FRIED KASTÉLYSZÁLLÓ **** ÉS ÉTTEREM?

Igazi gyöngyszem várja Önt Simontornyán, a Balaton környékén egy csendes Tolna megyei kisvárosban! A Fried Kastélyszálló **** és Étterem számos nívós díjat tudhatott magáénak az elmúlt évek során, voltunk többek között az Év Hotelje, az Év Legszebb Szállodája, bekerültünk Magyarország legkedveltebb szálláshelyei közé és megszereztük a Magyar Turizmus Minőség Díjat 2014-ben; valamint számos magas rangú diplomata, miniszter és közismert személyiség is megfordult mára kastély falai közt.

Az álomszép, több hektáros francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak. "Az otthonból a családba” – röviden, ám ars poeticánkhoz híven így jellemezhetnénk azokat a meghitt napokat, amelyeket Vendégeink szállodánkban eltölthetnek.

Olvass tovább...

kastélyszálloda logovadász logoquality webÉv Kastélyszállója

Fried Kastélyszálló **** és Étterem

Copyright Fried Kastélyszálló. Minden jog fenntartva. Honlapkészítés

 Wellness, Szállás, Kastélyszálló, Rendezvényhelyszín