H-7081 Simontornya
Malom út 33.
Tel.: +36/74 - 486-560
Fax.: +36/74 - 486-233
Mobil: +36/30 - 742-30-91
Email: info@friedhotel.hu

Kedves Leendő Partnereink!

Az alábbiakban szeretnénk egy-két számunkra kiemelten kedves köszönőlevelet megosztani Önökkel, bízva abban, hogy a jövőben Önöknek is biztosíthatunk rendezvényhelyszínt a rendezvényeik számára.

Bízunk benne, hogy a szállodánkról olvasottakat Önök is személyesen megtapasztalják majd egy-egy a Fried Birtokon megtartott rendezvényük alkalmával.

Szeretettel várjuk Önöket Simontornyán, a Fried Birtokon!
A Fried Kastély Szálloda**** és Étterem csapata


"Kedves Bernadett,

...

Szeretném megköszönni a sok segítséget, türelmet és főként a rugalmasságot amivel az előkészítést és a lebonyolítást segítették, és Albert Péternek a péntek esti segítséget a technika összeállításában.

Mindenki kivétel nélkül nagyon meg volt elégedve a szolgáltatásokkal, a szobákkal és az ellátással. Igazán elsőosztályú kiszolgálásban volt részünk, amelyet természetesen minden ismerősünknek jelezni fogunk, és ajánlani a szállodájukat és konyhájukat.

A vacsorával kapcsolatban is csak pozitív visszajelzéseket kaptunk.

Külön szeretném kiemelni az este folyamán bennünket "ellátó" munkatársak kedvességét, türelmét és profizmusát, aminek köszönhetően valóban kellemes élménnyel gazdagodtunk ezen a hétvégén, kérem tolmácsolja nekik maximális elismerésünket és köszönetünket.

Végezetül pedig köszönöm Önnek és Viktornak az előkészítés és az elszámolás során tanúsított együttműködésüket és a korrektséget.

További minden jót kívánunk Önöknek, és reméljük hogy a jövőben még visszatérhetünk a Fried Kastélyba :)

Üdvözlettel
Horváth Péter"

2014.09.21.


BIOFIT SYSTEM KFT.
HU 4164 Bakonszeg, Móka tanya
+3630/3385-525
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.biofitsystem.hu
Biofit

 
Tisztelt Fried Kastély Szálloda és Étterem!

A Biofit dolgozói nevében szeretném megköszönni az Önöknél töltött kellemes órákat! A szálloda munkatársai mindig készséggel álltak rendelkezésünkre, a kiszolgálás gyors, pontos és kiváló volt.

Szállodájuk kastély voltából eredően nagyon romantikus hangulatba varázsolt minket, ez igazán nagy élmény volt számunkra.

Külön szeretném megköszönni a nagy szakértelemmel bíró pálinka- és borkóstoltatást, amit kis csapatunk nagy örömmel fogadott és élvezettel fogyasztott. Az ételek is különlegesek és rendkívül ízletesek voltak.

Most már mi is tapasztalatból is tudjuk, hogy nem véletlenül nyerték el a számos kitüntetést és címet, ezúton is gratulálunk hozzá!

Kívánunk további sikeres működést és vendégekben gazdag éveket!

Köszönettel:

Kovács Roland
a Biofit System Kft. ügyvezetője

Bakonszeg, 2012. július 14.

MIÉRT A FRIED KASTÉLYSZÁLLÓ **** ÉS ÉTTEREM?

Igazi gyöngyszem várja Önt Simontornyán, a Balaton környékén egy csendes Tolna megyei kisvárosban! A Fried Kastélyszálló **** és Étterem számos nívós díjat tudhatott magáénak az elmúlt évek során, voltunk többek között az Év Hotelje, az Év Legszebb Szállodája, bekerültünk Magyarország legkedveltebb szálláshelyei közé és megszereztük a Magyar Turizmus Minőség Díjat 2014-ben; valamint számos magas rangú diplomata, miniszter és közismert személyiség is megfordult mára kastély falai közt.

Az álomszép, több hektáros francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak. "Az otthonból a családba” – röviden, ám ars poeticánkhoz híven így jellemezhetnénk azokat a meghitt napokat, amelyeket Vendégeink szállodánkban eltölthetnek.

Olvass tovább...

kastélyszálloda logovadász logoquality webÉv Kastélyszállója

Fried Kastélyszálló **** és Étterem

Copyright Fried Kastélyszálló. Minden jog fenntartva. Honlapkészítés

 Wellness, Szállás, Kastélyszálló, Rendezvényhelyszín