H-7081 Simontornya
Malom út 33.
Tel.: +36/74 - 486-560
Fax.: +36/74 - 486-233
Mobil: +36/30 - 742-30-91
Email: info@friedhotel.hu

Kikapcsolódás, szórakozás, jókedv és kaland

Ez a kulcsa egy sikeres csapatépítő tréningnek. Mindezt szeretné gyönyörű környezetben, távol a város zajától, baráti hangulatban, egy tapasztalt csapat segítségével megszervezni?

Fried Kastély Szálloda **** és Étterem mindehhez ideális helyszín!

Coca colatreningcsapatepito

Karaoke parti:

Izgalmasra programra vágynak? Karaoke termünkben lehetőséget biztosítunk kisebb társaságoknak, hogy kipróbálják énektudásukat. A terem befogadóképessége 20 fő, melynek kibérlése egy estére (maximum éjfélig) 9 980 Ft. A karaoke egy nagyon jó lehetőség, hogy összehozza a csapatot és egy igazán fergeteges este keretében jobban megismerjék egymást a vendégek.

Borkóstoló a Kastély borospincéjében saját készítésű borokkal:

IMG 1253 IMG 1271

Mi is alapozná meg jobban a hangulatot, mint finom borok megízlelése igazán autentikus környezetben? A szálloda borospincéjében saját készítésű, tölgyfahordóban érlelt kastélyborokat kóstolhatnak meg a vendégek. A program ideje alatt a kóstolásra felkínált borok korlátlanul fogyaszthatóak, amely mellé, ahogy dukál, zsíros kenyér lilahagymával kerül felszolgálásra. A program keretében sor kerül a többszáz éves, múzeumként működő borospincénk megtekintésére is. Az eredeti állapotában megőrzött borospince a hagyományos, régi borászati eszközökkel van felszerelve.


Grill parti, Bogrács parti, Búbos kemencés sütögetés:

A program helyszíne a szálloda szőlődombján kialakított Panoráma Borterasz a szálloda borospincéjével, ahol páratlan környezetben, gyönyörű panoráma mellett fogyaszthatják el a szakács által Önök előtt készített magyaros ételkülönlegességeket. A program ideje alatt korlátlan bor- és üdítőfogyasztást biztosít szállodánk.

bubos kemecebogracs


Hagyományőrző disznótor:

A program helyszíne a Panoráma Borterasz, ahol részvételi lehetőséget biztosítunk egy hagyományos disznóvágáson. A magyar szokásoknak megfelelően pálinkás ébresztéssel indítjuk a napot, erőt gyűjtve a munkálatokhoz. Ezután a böllérrel közösen megtörténik a disznó feldolgozása bemutatva a simontornyai apáról fiúra szálló titkos fogásokat. A jól megérdemelt disznótoros ebédet követően a Kastély saját, tölgyfahordós eljárással készült borait kóstolhatják meg.

20150131 095957 DSC 0068 DSC 0043

MIÉRT A FRIED KASTÉLYSZÁLLÓ **** ÉS ÉTTEREM?

Igazi gyöngyszem várja Önt Simontornyán, a Balaton környékén egy csendes Tolna megyei kisvárosban! A Fried Kastélyszálló **** és Étterem számos nívós díjat tudhatott magáénak az elmúlt évek során, voltunk többek között az Év Hotelje, az Év Legszebb Szállodája, bekerültünk Magyarország legkedveltebb szálláshelyei közé és megszereztük a Magyar Turizmus Minőség Díjat 2014-ben; valamint számos magas rangú diplomata, miniszter és közismert személyiség is megfordult mára kastély falai közt.

Az álomszép, több hektáros francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak. "Az otthonból a családba” – röviden, ám ars poeticánkhoz híven így jellemezhetnénk azokat a meghitt napokat, amelyeket Vendégeink szállodánkban eltölthetnek.

Olvass tovább...

kastélyszálloda logovadász logoquality webÉv Kastélyszállója

Fried Kastélyszálló **** és Étterem

Copyright Fried Kastélyszálló. Minden jog fenntartva. Honlapkészítés

 Wellness, Szállás, Kastélyszálló, Rendezvényhelyszín