H-7081 Simontornya
Malom út 33.
Tel.: +36/74 - 486-560
Fax.: +36/74 - 486-233
Mobil: +36/30 - 742-30-91
Email: info@friedhotel.hu

Vadaszhaz

41szoba(1)

Vadászházunk a birtok domboldalán helyezkedik el, amely mellett az utat követve pincesorunk húzódik. Vadászházunkat nem csak a „vadászat szerelmeseinek” ajánljuk, nagyobb baráti társaságok, vagy családok részére is tökéletes választás. Az épületben 3 standard szoba, 1 lakosztály és egy családi apartman található, melyeket klasszikus stílusban rendeztek be. Ez a külön épület egyidejűleg 12 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas.

A Vadászházban, 2016 év végén került kialakításra a korábban rendezvény teremként működő Trófea teremből, és a mellette található szobából egy kétlégterű, családi Lakosztály, amely külön hálószobákkal rendelkezik. A világos, gyönyörűen berendezett szoba meghitt hangulatot biztosít. Az elegáns és minőségi környezetet pedig a falat borító selyem tapéta biztosítja. A lakosztályhoz egy kandallóval felszerelt ebédlő is tartozik. A szoba ablakaiból pedig nemcsak a Fried Birtok szépségeit, de még a simontornyai vár csúcsát is megcsodálhatjuk, illetve a fedett erkélyéről gyönyörű kilátás nyílik a Kastély udvarára.

Egy kedves vendégünk írta:

"4-en + egy kiskutyával voltunk a vadászházban és remekül éreztük magunkat, ami a szállodában dolgozók kedvességének és figyelmességének köszönhető. Külön köszönet a pincéreknek és a recepciósoknak is, akik végig nagyon udvariasak és alaposak voltak. A Márton napi menü Isteni volt a pálinkák és borok kíséretében. Köszönjük."

Trofea hosszu

MIÉRT A FRIED KASTÉLYSZÁLLÓ **** ÉS ÉTTEREM?

Igazi gyöngyszem várja Önt Simontornyán, a Balaton környékén egy csendes Tolna megyei kisvárosban! A Fried Kastélyszálló **** és Étterem számos nívós díjat tudhatott magáénak az elmúlt évek során, voltunk többek között az Év Hotelje, az Év Legszebb Szállodája, bekerültünk Magyarország legkedveltebb szálláshelyei közé és megszereztük a Magyar Turizmus Minőség Díjat 2014-ben; valamint számos magas rangú diplomata, miniszter és közismert személyiség is megfordult mára kastély falai közt.

Az álomszép, több hektáros francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak. "Az otthonból a családba” – röviden, ám ars poeticánkhoz híven így jellemezhetnénk azokat a meghitt napokat, amelyeket Vendégeink szállodánkban eltölthetnek.

Olvass tovább...

kastélyszálloda logovadász logoquality webÉv Kastélyszállója

Fried Kastélyszálló **** és Étterem

Copyright Fried Kastélyszálló. Minden jog fenntartva. Honlapkészítés

 Wellness, Szállás, Kastélyszálló, Rendezvényhelyszín