H-7081 Simontornya
Malom út 33.
Tel.: +36/74 - 486-560
Fax.: +36/74 - 486-233
Mobil: +36/30 - 742-30-91
Email: info@friedhotel.hu

FriedKast 0604aA Liliom szárny egy külön épülete szállodánknak, melyet a fedett Orchidea átjáró köt össze a Kastéllyal. Ebben a szárnyban található Wellness és Fitness Központunk is, melynek szolgáltatásai felhőtlen kikapcsolódást biztosítanak a szállodában töltött pihentető napok alatt. (Wellness-részlegünk szolgáltatásairól a Wellness & Beauty menüpont alatt tájékozódhatnak részletesebben.)

atjaro02 A főépülettel ellentétben a Liliom szárny modern berendezésű, melynek 21 elegáns szobájában természetes alapanyagokból készült bútorok biztosítják a tökéletes kényelmet Vendégeink részére. A különböző szobatípusokból mindenkinek lehetősége van az igényeinek megfelelő szobatípus kiválasztására. A szárnyban található standard, superior és superior plus szobatípus is, amelyek két, de akár négy fő részére is kényelmes elhelyezést biztosítanak.Superior Pluscsaládi szobáink lehetőséget biztosítanak olyan családok részére is, ahol a gyermekek már külön légtérben is alhatnak, de mégis a család közelségében szeretnék álomra hajtani a fejüket. A kisebb gyermekek számára az épületben kialakításra került egy játéksarok is. Az első emeleten lévő szobák mindegyike erkéllyel rendelkezik, így élvezhetik a napsütés és a friss levegő jótékony hatását.

 

erkely liliomszobaregivilagosabb jatszosarok

Allergiás vendégeink számára is tökéletes pihenést tudunk itt biztosítani, hiszen a Liliom szárny szobái antiallergén bambuszparkettával vannak burkolva. A szobák légkondicionálása fal hűtés-fűtéssel, azaz a legmodernebb technikával lett megoldva, így szemszárazság és a légfúvás okozta egyéb kellemetlenségek sem mutatkozhatnak allergiás vendégeinknél.

hidromasszazskabin

 

Két légterű Superior Plus családi szobáink egyike saját hidromasszázs kabinnal is rendelkezik, így annak Vendégei akár a szobában is élvezhetik a wellness apró örömeit.

 

jacuzzi

 

Különleges, superior plus szobánk Vendégei saját jacuzzijukban pihenhetik ki fáradalmaikat. A fürdőszoba panorámaablakán keresztül, amely kijáratként is szolgál a teraszra, lélegzetelállító kilátás nyílik a Kastélyt körülölelő franciaparkra.

 

Mozgáskorlátozott Vendégeink a Liliom szárnyban működő lift segítségével könnyen közlekedhetnek a Wellness-Fitness központ és szobájuk között. Akadálymentes szobánk tágasabb terekkel és speciálisan kialakított fürdőszobával igyekszik megkönnyíteni a pihenést mozgáskorlátozott Vendégeink számára.

00  balterem

 

A Liliom szárny földszintjén található a Báltermünk, mely 100 - 120 fős rendezvények megrendezésére is alkalmas. A terem beépített projektorral, interaktív táblával, minden szükséges technikai felszereltséggel rendelkezik, így konferenciák, esküvők, osztálytalálkozók, baráti és családi összejövetelek megrendezésére is alkalmas, melynek hatalmas terasza is lehetőséget nyújt különféle rendezvények megtartására.

MIÉRT A FRIED KASTÉLYSZÁLLÓ **** ÉS ÉTTEREM?

Igazi gyöngyszem várja Önt Simontornyán, a Balaton környékén egy csendes Tolna megyei kisvárosban! A Fried Kastélyszálló **** és Étterem számos nívós díjat tudhatott magáénak az elmúlt évek során, voltunk többek között az Év Hotelje, az Év Legszebb Szállodája, bekerültünk Magyarország legkedveltebb szálláshelyei közé és megszereztük a Magyar Turizmus Minőség Díjat 2014-ben; valamint számos magas rangú diplomata, miniszter és közismert személyiség is megfordult mára kastély falai közt.

Az álomszép, több hektáros francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak. "Az otthonból a családba” – röviden, ám ars poeticánkhoz híven így jellemezhetnénk azokat a meghitt napokat, amelyeket Vendégeink szállodánkban eltölthetnek.

Olvass tovább...

kastélyszálloda logovadász logoquality webÉv Kastélyszállója

Fried Kastélyszálló **** és Étterem

Copyright Fried Kastélyszálló. Minden jog fenntartva. Honlapkészítés

 Wellness, Szállás, Kastélyszálló, Rendezvényhelyszín