H-7081 Simontornya
Malom út 33.
Tel.: +36/74 - 486-560
Fax.: +36/74 - 486-233
Mobil: +36/30 - 742-30-91
Email: info@friedhotel.hu

Kedves Vendégünk!
 

Ne hagyja elveszni SZÉP-kártyáján lévő pénzét!

Az összegek a feltöltés évétől számított 2. év május 31-ig használhatóak fel. Szállodánk MINDEN szolgáltatása fizethető SZÉP-kártyával!

 

Újabb Lakosztállyal bővült szállodánk, amely családok elhelyezésére is kiválóan alkalmas.

A Vadászházban kialakításra került lakosztály kétlégterű, külön hálószobákkal rendelkezik. Az elegáns és minőségi környezetet a falat borító selyem tapéta is biztosítja. A lakosztályhoz egy kandallóval felszerelt ebédlő is tartozik. A szoba különlegessége pedig, a Simontornyai várra néző erkély.

A lakosztály felára: 10.000 Ft / szoba / éj

Bővebb információ kérhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | +36 74 486 560

Fried Kastélyszálló**** és Étterem

Kedves Vendégeink!

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy a Fried Birtokon ismét elérhető a lovaskocsikázás szolgáltatásunk. A vadiúj hintón 4 felnőtt vagy 2 felnőtt és maximum 4 gyermek tud utazni. Az új hintót most kedvezményes áron 9.980 Ft-ért vehetik igénybe óránként!

További információkért, illetve időpont egyeztetés céljából keressék recepciónkat.

Fried Kastélyszálló**** és Étterem

 

Ha nincs ötlete, hogy mivel lepje meg szeretteit, mi segítünk!

Ajándékozzon élményt és lepjen meg egy Ön számára fontos személyt névre szóló ajándékutalvánnyal a Fried Kastélyszálló **** és Étterembe.

Az utalványok megvásárolhatóak

készpénzzel

átutalással

  bankkártyával vagy SZÉP kártyával

a szálloda recepcióján, a szálloda budapesti értékesítési irodájában, illetve interneten keresztül.

A voucher felhasználásának időtartama a kiállítás dátumától számított fél év. Egyéni kérésre az utalványok meghatározott időpontra is kiállíthatóak.

AJÁNDÁKUTALVÁNYOK

Az ajándékutalványok érvényességi ideje: 3 hónap!

49 n

Nagy örömünkre szolgált, hogy a Kossuth Rádió „A hely” című műsorában szerepelhettünk.

Az interjúban szállodánk egyik tulajdonosa, a vietnámi származású Thien Asszony mesél a birtok történetéről, a Fried családról és arról, hogyan is lett kastélyszálló a simontornyai „piros villából”.

MIÉRT A FRIED KASTÉLYSZÁLLÓ **** ÉS ÉTTEREM?

Igazi gyöngyszem várja Önt Simontornyán, a Balaton környékén egy csendes Tolna megyei kisvárosban! A Fried Kastélyszálló **** és Étterem számos nívós díjat tudhatott magáénak az elmúlt évek során, voltunk többek között az Év Hotelje, az Év Legszebb Szállodája, bekerültünk Magyarország legkedveltebb szálláshelyei közé és megszereztük a Magyar Turizmus Minőség Díjat 2014-ben; valamint számos magas rangú diplomata, miniszter és közismert személyiség is megfordult mára kastély falai közt.

Az álomszép, több hektáros francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak. "Az otthonból a családba” – röviden, ám ars poeticánkhoz híven így jellemezhetnénk azokat a meghitt napokat, amelyeket Vendégeink szállodánkban eltölthetnek.

Olvass tovább...

kastélyszálloda logovadász logoquality webÉv Kastélyszállója

Fried Kastélyszálló **** és Étterem

Copyright 2017 Fried Kastélyszálló. Minden jog fenntartva. Honlapkészítés

 Wellness, Szállás, Kastélyszálló, Rendezvényhelyszín