H-7081 Simontornya
Malom út 33.
Tel.: +36/74 - 486-560
Fax.: +36/74 - 486-233
Mobil: +36/30 - 742-30-91
Email: info@friedhotel.hu

Jelen összeállításunkban az eddig nálunk esküdt több mint 160 pár levelei közül szeretnénk megosztani Önökkel párat.

Nagyon sok boldogságot és hosszú, szép életet kívánunk! 
A Fried Kastélyszálló Csapata


10720889 964206110263410 2068956537 n

"Kedves Fried Kastélyszálló Dolgozói,

fogadják szeretettel ezt a pár képet, amellyel megköszönjük, hogy Önök is hozzájárultak életünk legszebb napjának még csodálatosabbá tételére. Biztosítva a szakértelmet, segítséget és a gyönyörű helyszínt."

Vivien és Szabolcs
2014.08.16.


DSC 1633"Június 14-én volt az esküvőnk a szállodában. Szeretnénk mindenkinek megköszönni a rugalmas hozzáállást, a segítőkészséget, a rengeteg mosolyt, a kényeztetést. Fantasztikus élményben lehetett részünk, csak ajánlani tudom mindenkinek. Az étel kiváló, a személyzet nagyon kedves, a wellness részleg jól felszerelt! Kellemes pihenést minden kedves vendégnek. Köszönjük!"  Tisztelettel:

Bihari Eszter és Farkas Máté
(2014. 06. 14.)


IMG 8824

 

"Kedves Vendéglátóink!
Köszönjük, hogy mindenki profi hozzáállással, segítőkészséggel és igazi szívélyes vendéglátással tette felejthetetlenné a mi nagy napunkat! Volt egy álmunk arról, hogy szeretnénk látni magunkat és vendégeinket az esküvőnk napján és ennek megvalósításából mindenki maradéktalanul kivette a részét a Fried-kastélyszálló személyzetéből! Hálás köszönet mindezért!
Külön szeretnénk kiemelni a Viktor által levezényelt borkóstolást, amit mindenki élvezett..... :)
Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy Gáspár Attila vérprofi hozzáállása és barátságos, segítőkész személyisége nélkül a Nagy Napunk nem jöhetett volna létre abban a formában, ahogy mi megálmodtuk.
Sok köszönettel és hálával"

Bohár Zsolt és Bohár Andrea
(2012.08.11.)

 


DSC 1683 kisebb


"Kedves Attila!
Szeretném megköszönni mind az unokám, mind a család és a magam nevében a szombati sok szépet, jót és kedvességet. 
Nagyon jól éreztük magunkat. Remélem, még találkozunk!"
Üdvözlettel:

Berényiné Erzsi

 


balterem Ovalis asztalokkal 02

 

"Nagyon szép, igényes esküvőt tartottunk a Fried Kastélyszállóban. Az ételek isteniek voltak, a kiszolgálás kifogástalan. Külön köszönjük a sok segítséget Gáspár Attilának!"


Balla Tamás és Balláné Lapis Brigitta
(2012. 08. 04.)

 P5030283"Kedves Fried Kastélyszálló! 
Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy életünk egyik legszebb napját, az ESKÜVŐNKET felejthetetlenné és csodálatossá varázsolták. A jövőben visszatérő vendégek leszünk, ha nyugalomra, kikapcsolódásra, jó ételekre, italokra vágyunk. Minden jót és sok sikert kívánunk!"
Szeretettel:
Butyán-Kovács Szabina és Butyán Balázs
(2012. 07. 14.) 
  


 IMG 7920"Tisztelt Fried Kastélyszálló! 
Nagyon szépen köszönünk mindent! Az esküvőnk lebonyolítása profi módon történt. Felejthetetlen emlékekkel térünk haza. A kiszolgálás, a vendégszeretet és az ételek első osztályúak voltak! Még egyszer köszönünk mindent!"

Némethné Nagy Nóra
(2012. 07. 07.)

 


P6300192 lightened
"Életünk egyik legszebb és legtökéletesebb napja. A nap sikerességét nagymértékben a Fried Kastélyszálló dolgozói biztosították. Az ételek nagyon ízletesek és bőségesek voltak. A nagy nap megszervezésében igen nagy segítséget nyújtott az étteremvezető, Gáspár Attila, aki igen színvonalasan és lelkiismeretesen irányította végig az egész éjszakát. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a dolgozóknak."

Melinda és Tamás
(2012. 06. 02.) 


 MG 8641 OK
"Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy életünk egyik legfontosabb napját ilyen varázslatossá és felejthetetlenné tették! Mindennel 100 % -osan meg voltunk elégedve. Az étel nagyon finom volt, a kiszolgáló személyzet kedves és figyelmes. Az esküvőnkhöz tartozó első és legjobb döntés az volt, hogy ezt a helyszínt választottuk!"

Nikolett és Róbert
(2012. 05. 12.)


 

"Életünk legszebb napját töltöttük a Fried Kastélyszállóban. gyönyörű, napsütéses időben mondtuk ki a boldogító IGEN-t a parkban. Nagyon finomak voltak az ételek, italok, a kiszolgálás kiváló volt, a személyzet nagyon udvarias, segítőkész. A 90 fős esküvőn mindenki mindennel maximálisan meg volt elégedve. Alig várjuk, hogy egy év múlva újra itt lehessünk!"

Ildikó és SándorCeremoniaparkban021
(2012. 03. 24.)

MIÉRT A FRIED KASTÉLYSZÁLLÓ **** ÉS ÉTTEREM?

Igazi gyöngyszem várja Önt Simontornyán, a Balaton környékén egy csendes Tolna megyei kisvárosban! A Fried Kastélyszálló **** és Étterem számos nívós díjat tudhatott magáénak az elmúlt évek során, voltunk többek között az Év Hotelje, az Év Legszebb Szállodája, bekerültünk Magyarország legkedveltebb szálláshelyei közé és megszereztük a Magyar Turizmus Minőség Díjat 2014-ben; valamint számos magas rangú diplomata, miniszter és közismert személyiség is megfordult mára kastély falai közt.

Az álomszép, több hektáros francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak. "Az otthonból a családba” – röviden, ám ars poeticánkhoz híven így jellemezhetnénk azokat a meghitt napokat, amelyeket Vendégeink szállodánkban eltölthetnek.

Olvass tovább...

kastélyszálloda logovadász logoquality webÉv Kastélyszállója

Fried Kastélyszálló **** és Étterem

Copyright Fried Kastélyszálló. Minden jog fenntartva. Honlapkészítés

 Wellness, Szállás, Kastélyszálló, Rendezvényhelyszín