H-7081 Simontornya
Malom út 33.
Tel.: +36/74 - 486-560
Fax.: +36/74 - 486-233
Mobil: +36/30 - 742-30-91
Email: info@friedhotel.huA TÖKÉLETES ESKÜVŐHELYSZÍN


A NAGY NAP A FRIED BIRTOKON

A tökéletes esküvői helyszín, amire egész életében emlékezni fog!

Ha most szervezi esküvőjét, a megfelelő helyszínt már meg is találta.

Tegye örök emlékké a Nagy Napot! Az igazán tökéletes esküvői helyszínen, a négycsillagos Fried Kastély Szállodában, ahol varázslatos környezetben ünnepelheti meg szeretteivel élete legszebb napját! A helyszín kiválasztása az egyik legfontosabb eleme a szervezésnek, hiszen minden pár azt szeretné, hogy olyan környezetben mondhassa ki a Boldogító Igent, amely méltó a Nagy Naphoz.

Az esküvőhelyszín, ahol minden álma valóra válhat

A Fried Kastély nem csak egy esküvői helyszín! Itt minden álma valóra válhat! Egy helyen megtarthatja a vendégek fogadását, a polgári és a templomi szertartást, illetve a lakodalmat is! Az est végén vendégeik a szálloda szobáiban pihenhetik ki az ünneplést, az Ifjú Pár részére pedig a legszebb lakosztályunkat biztosítjuk a nászéjszaka eltöltéséhez.

A Fried Birtokon belül is számos lehetőség van a szertartás megtartására, amelyek közül természetesen Önök választhatják ki a legmegfelelőbbet. Ezek közül kiemelnénk a kastélyszálloda gyönyörű francia parkját, mely varázslatos környezetet biztosít a boldogító Igen kimondásához, illetve Báltermünket, mely alkalmas akár 120 fős rendezvények megtartására is.

DSC 1633IMG 0627Eskuvo2007 06 23040

Esküvő helyszínek a szertartásra:
Néhány esküvői szertartási helyszint szeretnénk javasolni:

 • Kastély gyönyörű parkjában a hűs fák árnyékában csobogó szökőkút előtt, melynek delfin szobrocskái boldog házasságot hoznak
 • A nőalakos szökőkút korláttal szegélyezett bástyán
 • A Báltermünkhöz csatlakozó teraszon
 • Rossz idő esetén pedig elegáns hangulatot tükröző különtermünkben tudunk helyet biztosítani
 • Római katolikus szertartás esetén a simontornyai 250 éves műemlék Katolikus Templomban
 • Református esküvő esetén simontornyai Református Templomban köthetnek házasságot

Hogyan zajlik az esküvő szervezés? 

Az esküvők szervezésében tapasztalt kollégáink örömmel segítenek megkönnyíteni a Nagy Napra való felkészülést, hiszen kiegészítő szolgáltatásainkkal levehetjük a terhet az Önök válláról.

 974390 964206173596737 366512658 n  702504 964206093596745 711803018 n

Az esküvői helyszín biztosítás, a vacsora és a szállás biztosítása mellett vállaljuk a menyasszonyi torta, a virágok valamint a dekoráció megrendelését is – természetesen az Ifjú Pár igényeinek megfelelően. Ha még nincs kiválasztott zenekaruk, akik a hangulatért felelősek, bízza ránk e feladat megoldását is, hiszen ebben is tudunk segíteni, mint ahogy e csodás nap fényképes, illetve videós megörökítésében is!


Szolgáltatásaink:eskuvo koszoruslanyok

 • Menyasszonyi torta az Ifjú Pár igényei szerint
 • Faragott gyümölcstál
 • Faragott gyümölcstál csoki szökőkúttal
 • Lovas hintó az Ifjú Pár részére
 • Lovas hintó díszítése, az igények alapján
 • Székszoknya
 • Organza masni
 • Tűzijáték
 • Fényképezés a szertartás és a vacsora alatt
 • Videózás a szertartás és a vacsora alatt
 • Zenekar egyéni igények alapján
 • Virágcsokrok és teljes dekoráció egyéni megbeszélés szerint
 • Fodrászt és kozmetikust előzetes egyeztetés alapján tudunk biztosítani

 

 

eskuvotortaeskuvovirag

Menüajánlataink

menüajánlatunkat is az Ifjú Pár igényeinek megfelelően állítjuk össze, legyen szó akár hagyományos ételekről vagy ételkülönlegességekről. Specialitásaink közé tartozik a kézzel faragott gyümölcstál, amelyet étvágygerjesztőként, vagy akár desszertként is kínálhatunk. Többféle  italválasztékot tudunk ajánlani az esküvői mulatsághoz, hogy könnyedén ki tudják választani a legmegfelelőbb opciót, melyeket természetesen az Önök igényeinek megfelelően módosítani tudunk.

Esküvői galériánkat itt tekinthetik meg.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését a Fried Kastély Szálloda**** és Étterem iránt, és részesei lehetünk a Nagy Nap felejthetetlenné tételében!

Amennyiben további információra lenne szüksége, készséggel állunk rendelkezésükre az alábbi elérhetőségek bármelyikén, vagy személyesen a helyszínen:

Fried Kastély Szálloda**** és Étterem

Cserháti Viktor – Front Office Manager
H-7081 Simontornya, Malom út 33-34.
Tel.: +36 74 486 560 Mobil: +36 30 / 9219-566
Fax: +36 74 486 233

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  

MIÉRT A FRIED KASTÉLYSZÁLLÓ **** ÉS ÉTTEREM?

Igazi gyöngyszem várja Önt Simontornyán, a Balaton környékén egy csendes Tolna megyei kisvárosban! A Fried Kastélyszálló **** és Étterem számos nívós díjat tudhatott magáénak az elmúlt évek során, voltunk többek között az Év Hotelje, az Év Legszebb Szállodája, bekerültünk Magyarország legkedveltebb szálláshelyei közé és megszereztük a Magyar Turizmus Minőség Díjat 2014-ben; valamint számos magas rangú diplomata, miniszter és közismert személyiség is megfordult mára kastély falai közt.

Az álomszép, több hektáros francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak. "Az otthonból a családba” – röviden, ám ars poeticánkhoz híven így jellemezhetnénk azokat a meghitt napokat, amelyeket Vendégeink szállodánkban eltölthetnek.

Olvass tovább...

kastélyszálloda logovadász logoquality webÉv Kastélyszállója

Fried Kastélyszálló **** és Étterem

Copyright Fried Kastélyszálló. Minden jog fenntartva. Honlapkészítés

 Wellness, Szállás, Kastélyszálló, Rendezvényhelyszín