H-7081 Simontornya
Malom út 33.
Tel.: +36/74 - 486-560
Fax.: +36/74 - 486-233
Mobil: +36/30 - 742-30-91
Email: info@friedhotel.hu

Szállodánk a kiváló ételek mellett különleges gasztronómiai programokat is kínál az érdeklődőknek, melyek mind az egyéni, mind a csoportosan érkező vendégek számára kiváló hangulatot teremtenek és remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak.

borvacsora   borkostolasemberekkel

Borkóstoló a Kastély borospincéjében:

Mi is alapozná meg jobban a hangulatot, mint finom borok megízlelése igazán autentikus környezetben? A szálloda borospincéjében saját készítésű, tölgyfahordóban érlelt kastélyborokat kóstolhatnak meg a vendégek, melyeket közvetlenül a hordókból, illetve lopóval kínálunk. A program ideje alatt a kóstolásra felkínált borok korlátlanul fogyaszthatóak, amely mellé, ahogy dukál, zsíros kenyér lilahagymával kerül felszolgálásra. A program keretében sor kerül a többszáz éves, múzeumként működő borospincénk megtekintésére is. Az eredeti állapotában megőrzött borospincében megtekinthetőek a hagyományos, régi borászati eszközök is.

 IMG 1208lopopres 


Borvacsora:

Amikor gasztronómiáról esik szó, nem csak finom ételekről, hanem az ételek és italok harmóniájáról, megfelelő párosításáról, és ezáltal az ízek kiteljesedéséről beszélünk. A borvacsora ételei és a hozzá felkínált borok ezt a harmonikus ízvilágot nyújtják az igazi ínyencek számára. Az elegáns Kastély Étteremben elfogyasztott vacsorákat romantikus programként ajánljuk pároknak, valamint különleges programként családoknak, nagyobb baráti társaságoknak.


Grill parti, Bogrács parti, Búbos kemencés sütögetés:

A program helyszíne a szálloda szőlődombján elhelyezkedő Panoráma Borterasz, a szálloda borospincéjének közvetlen szomszédságában, ahol vendégeink páratlan környezetben, gyönyörű panoráma mellett fogyaszthatják el a szakács által látványkonyha keretében elkészített magyaros ételkülönlegességeket. A vidám, társasági program ideje alatt korlátlan bor- és üdítőfogyasztást biztosít szállodánk.

bubos kemecebogracs


Hagyományőrző disznótor:

A program helyszíne a Panoráma Borterasz, ahol részvételi lehetőséget biztosítunk egy hagyományos disznóvágáson. A magyar szokásoknak megfelelően pálinkás ébresztéssel indítjuk a napot, erőt gyűjtve a munkálatokhoz. Ezután a böllérrel közösen megtörténik a disznó feldolgozása bemutatva a simontornyai apáról fiúra szálló titkos fogásokat. A jól megérdemelt disznótoros ebédet követően a Kastély saját, tölgyfahordós eljárással készült borait kóstolhatják meg.

20150131 095957 DSC 0068 DSC 0043

MIÉRT A FRIED KASTÉLYSZÁLLÓ **** ÉS ÉTTEREM?

Igazi gyöngyszem várja Önt Simontornyán, a Balaton környékén egy csendes Tolna megyei kisvárosban! A Fried Kastélyszálló **** és Étterem számos nívós díjat tudhatott magáénak az elmúlt évek során, voltunk többek között az Év Hotelje, az Év Legszebb Szállodája, bekerültünk Magyarország legkedveltebb szálláshelyei közé és megszereztük a Magyar Turizmus Minőség Díjat 2014-ben; valamint számos magas rangú diplomata, miniszter és közismert személyiség is megfordult mára kastély falai közt.

Az álomszép, több hektáros francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak. "Az otthonból a családba” – röviden, ám ars poeticánkhoz híven így jellemezhetnénk azokat a meghitt napokat, amelyeket Vendégeink szállodánkban eltölthetnek.

Olvass tovább...

kastélyszálloda logovadász logoquality webÉv Kastélyszállója

Fried Kastélyszálló **** és Étterem

Copyright Fried Kastélyszálló. Minden jog fenntartva. Honlapkészítés

 Wellness, Szállás, Kastélyszálló, Rendezvényhelyszín