H-7081 Simontornya
Malom út 33.
Tel.: +36/74 - 486-560
Fax.: +36/74 - 486-233
Mobil: +36/30 - 742-30-91
Email: info@friedhotel.hu

gyumolcstal

Szállodánk sokszínűsége nem csak az épületeink egyedi stílusában, hanem a gasztronómiai lehetőségek széles tárházában is megjelenik. Az elegáns Kastély Étterem mellett szállodánk rendelkezik egy Bálteremmel is, amely számos rendezvény helyszínéül szolgál, illetve nyáron a Fedett Koktélterasz is várja vendégeinket.

Kastély Étterem:

etteremvilagos

A Kastély földszintjén helyet kapott étterem igazán impozáns környezetet biztosít a finom ételekre vágyó vendégeknek. A magas színvonalú, igényes berendezésű, légkondicionált étterem kedves, ugyanakkor mégsem tolakodó személyzete igyekszik a vendégek minden kérését és kívánságát teljesíteni. Sokszínű ételkínálatunknak köszönhetően a hagyományos magyaros ízek mellett a nemzetközi konyha különlegességei egyaránt megtalálhatóak az étlapon.

etterem flambirozas

 

 

A belső teret kiegészítve, a nyári időszakban nyitott terasz várja a vendégeket, ahol az ősfás környezetben, kellemes meghittségben és pompás környezetben fogyaszthatják el a feltálalt ételeket.

 

 

0balterem

Bálterem:
A Liliom szárny földszintjén elhelyezkedő, étteremként, rendezvényhelyszínként, és lakodalmi helyszínként is szolgáló Bálterem akár 100 fő egyidejű befogadására is alkalmas. Beépített projektorral, interaktív táblával, minden szükséges technikai felszereltséggel és hatalmas, nyitott fedelű terasszal fogadja a konferenciára, csapatépítésre családi programra vagy esküvőre érkezőket. Teraszáról csodálatos kilátás nyílik a Kastélyt körül ölelő szőlődombokra, a közeli halastavakra és Simontornya festői kisvárosára.

koktelterasz

Fedett Koktélterasz:

A nyár során nyitva tart a Wellness részlegünk közvetlen közelében elhelyezkedő Fedett Koktélterasz is, ahol a vendégek egy hűsítő itallal a kezükben élvezhetik nálunk töltött pihenésüket. A terasz egy-egy ital elfogyasztására, valamint hosszabb idejű tartózkodásra is kiválóan alkalmas, lehetővé téve ezzel különféle társasági programok megvalósulását.

 

Ízelítő étlapunk kínálatából


Igazi ételkülönlegességekre vágyik? Éttermünkben a tradicionális magyar és nemzetközi ételek mellett megízlelhetik a vietnámi konyha remekeit is.

Ízletes ételeinket friss zöldségekből, gyümölcsökből, szárnyasokból, bárány- és marhahúsból, vadhúsból valamint halakból készítjük. Vegetáriánus és vegán étrendet követő vendégeink is megtalálják a számukra megfelelő fogásokat. Az étlap kialakításánál a gyermekekre is gondoltunk, számos fogást ajánlunk számukra.

Íme néhány specialitásunk:

Nem

„Nem” – Indokína varázsa:

Igazi vietnámi recept alapján készült fogás, melynek alapanyagai között darált sertéshús, üvegtészta és fafül gomba szerepel. A hozzávalókat rizstészta papírba tekerjük, forró olajban ropogósra sütjük, majd friss uborkasalátával és édes chili szósszal tálaljuk Kiválóan harmonizál egy Dúzsi Kékfrankos Rozé borral.

 

Fried bőségtál két személyre:

Egy egyedülálló hús kavalkádot állítottunk össze Önöknek, mely tartalma: rántott pulykamell sajttal - sonkával töltve, roston sült cigánypecsenye kakastaréjjal, sült kacsacomb, rántott sajtot és rántott gomba, melyeket párolt jázmin rizsen, lilakáposztán és steak burgonyán tálalunk.

Pisztráng gyömbéres almával töltve:

pisztrang

 

Az egészben sült halak rendkívül étvágygerjesztő látványt nyújtanak, így az általunk kínált, gyömbéres almával töltött egészben sült pisztráng is sok vendégünk kedvence. A gondos elkészítésnek köszönhetően a hal íze különleges, hihetetlenül friss. A halhoz remekül passzol egy kiváló fehérbor, például a Somlói Juhfark a Fekete Béla pincészetéből.

 

Szerzetesek eledele:

Burgonyás alapú palacsinta tésztába bujtatott fűszeres, paradicsompürés zöldségragu, melyet olaszos fűszerekkel ízesítünk és reszelt füstölt sajttal a tetején megpirítunk. Ezt a fogásunkat első sorban vegetáriánus és vegán étrendet követő vendégeinknek ajánljuk.

Kardon sült húsok kavalkádja flambírozva (két személyre):

flambirozas

 

Szűzpecsenyét, pulykamellet, csirkemellet kolozsvári szalonnával, zöldségekkel kardra fűzünk és a vendégek előtt flambírozunk, így kölcsönözve különleges ízt az ételnek. Kastélyburgonyával tálaljuk.

 

Bélszín Steak Fried módra:

A bélszín steak-et roston megsütjük a vendég kérése alapján, majd pirított, konyakos erdei gombás raguval és burgonya krokett-el tálaljuk. A sült húshoz kiválóan passzol Tolnai Blauburger vörösborunk.


Libamájjal töltött sertés szűz:

A libamájat előszeretettel fogyasztók számára alakítottuk ki ezt a könnyed fogást, melynek készítése során a sertés szüzet megtöltjük libazsíron futtatott hagymás - libamájas raguval, majd roston sütve paprikamártással és hercegnő burgonyával tálaljuk. Az étel kiválóan passzol egy pohár frissítő, Tolnai Viktória Cuvée fehérborhoz.

 

MIÉRT A FRIED KASTÉLYSZÁLLÓ **** ÉS ÉTTEREM?

Igazi gyöngyszem várja Önt Simontornyán, a Balaton környékén egy csendes Tolna megyei kisvárosban! A Fried Kastélyszálló **** és Étterem számos nívós díjat tudhatott magáénak az elmúlt évek során, voltunk többek között az Év Hotelje, az Év Legszebb Szállodája, bekerültünk Magyarország legkedveltebb szálláshelyei közé és megszereztük a Magyar Turizmus Minőség Díjat 2014-ben; valamint számos magas rangú diplomata, miniszter és közismert személyiség is megfordult mára kastély falai közt.

Az álomszép, több hektáros francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak. "Az otthonból a családba” – röviden, ám ars poeticánkhoz híven így jellemezhetnénk azokat a meghitt napokat, amelyeket Vendégeink szállodánkban eltölthetnek.

Olvass tovább...

Fried Kastélyszálló **** és Étterem

Copyright 2017 Fried Kastélyszálló. Minden jog fenntartva. Honlapkészítés

 Wellness, Szállás, Kastélyszálló, Rendezvényhelyszín